Jeg drømmer om selv at blive apoteker en dag

Thomas Kenneth Nielsen-Isaksen er farmaceut og souschef på Hundige Apotek. Han elsker sit arbejde og apotekssektoren.


Jeg er farmaceut og souschef på Hundige Apotek, og jeg elsker mit arbejde og apotekssektoren. Jeg har det overordnede ansvar for personaleledelse og driften af apoteket. Det betyder, at min hverdag er meget varieret. Jeg kan stå i skranken det ene øjeblik, tage en MUS-samtale med en medarbejder det næste øjeblik og så slutte dagen af med en driftsanalyse.
 
I det hele taget er de mange forskellige opgaver noget af det, som jeg elsker allermest ved at arbejde på apotek. Jeg møder rigtig mange forskellige mennesker. Selvfølgelig i skranken, men også i personaleledelsen, fordi vi har mange forskellige typer på apoteket.

Thomas, farmaceut

Hvorfor skal man vælge at blive farmaceut? Hør Thomas' svar.

 Jeg brænder for ledelse og udvikling, og derfor er det min drøm at stå med det overordnede ansvar for et apotek. 

Thomas, 33 årfarmaceut

Brænder for ledelse

Jeg drømmer om selv at blive apoteker en dag. Jeg brænder for ledelse og udvikling, og derfor er det min drøm at stå med det overordnede ansvar for et apotek. Med de mange muligheder, jeg har for at udvikle mig i mit nuværende arbejde, er jeg helt sikker på, at det nok skal lykkes. Jeg er stadig ung, og jeg har masser af muligheder, men jeg har valgt apoteket, fordi det er retningen, som giver mest mening for mig.

Thomas, farmaceut

Hør, hvilke drømme Thomas har for fremtiden?

Relevante links