Den perfekte kombination

Mette Laugesen er farmakonom på Aars Apotek, hvor hun har fundet en god balance mellem sin interesse for medicin og det at arbejde med mennesker.


Jeg har altid haft en stor interesse for mennesker og medicin. Det er også derfor, jeg har valgt at blive farmakonom. I mit job på Aars Apotek har jeg fundet den perfekte kombination mellem min interesse for medicin og det at hjælpe andre mennesker. 

Jeg vil rigtig gerne udvide min horisont og udfordre mig selv i forhold til det sundhedsfaglige fag. Derfor har jeg også rigtig svært ved at slippe bøgerne, hvis der er ny viden på området. Jeg brænder for at anvende min viden indenfor sundhed og lægemidler til at rådgive de borgere, der kommer på apoteket.  
 

 Jeg har altid haft en stor interesse for mennesker og medicin. 

Mette, 25 år, farmakonom 

Hør Mette fortælle om, hvorfor hun blev farmakonom

Relationer er vigtige for mig

Da jeg arbejder på et lokalt apotek, får jeg et større kendskab til de borgere, som kommer på apoteket. Her er det for mig vigtigt at skabe en god relation så borgerne føler sig trygge. Når jeg kan se, jeg gør dem glade, går jeg også glad hjem. 

Det der med at se et andet menneske gå herfra med et smil på læben, fordi du har hjulpet dem. Det er derfor, jeg er på apoteket. 

Mette, 25 år, farmakonom